Pieter Piron

Meer over Pieter

Ik ben afkomstig van Schendelbeke getrouwd en vader van een zoontje Lio. Op het Sint-Catharinacollege Geraardsbergen studeerde ik Latijn-Wetenschappen ter voorbereiding van mijn studie Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, die ik volbracht aan de Vrije Universiteit Brussel. Ik begon op 8 jarige leeftijd te voetballen, doorheen de jaren verder gecombineerd met lange afstandslopen. Hieruit ontstond de passie voor sport en beweging en het daarbij behorende gezond omgaan met je eigen lichaam.

Door het voetballen kwam ik terecht in Idegem en werd dit zowat mijn tweede thuis. Tijdens de studie genoot ik stage bij Yuri en kreeg meteen na het afstuderen in 2015 de kans om de praktijk aan te vullen. Logischerwijs gezien mijn passie, koos ik naast de algemene kinesitherapie voor de afstudeerrichting Sportkinesitherapie.

Mijn behandelingen zijn een mooi evenwicht tussen manuele behandeling en oefentherapie. Ik combineer de behandeling in de praktijk met werken in het ASZ Geraardsbergen waardoor ook de passie voor de geriatrische/oudere patiënt groeide. Na de geboorte van mijn zoontje kreeg ik uit eigen ervaring en bijscholing ook een goede feeling met de respiratoire behandeling van kindjes met bronchitis, longontstekingen.

De samenwerking tussen Yuri en ikzelf verloopt heel vlot: er is steeds een duidelijk overleg over behandelingsstrategie en revalidatieverloop. We staan er op om ons steeds verder te blijven bijscholen in diverse gebieden binnen de behandeling/revalidatie.

De combinatie van de inzichten en specialisaties van beide therapeuten komt de patiënt die de praktijk bezoekt, alleen maar ten goede. Kortom bij ons kan je terecht voor een optimale behandeling in een fijne, opgewekte, positieve sfeer.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact op!